Ποιοί είμαστεH επιχείρηση Marathon Bikes ιδρύθηκε το 2012, εξειδικεύεται στο χώρο της ποδηλασίας και βρίσκεται στον βορειανατολικό ιστό της Πόλης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της, εφαρμόζει πελατοκεντρική πολιτική προσφέροντας ιδέες και λύσεις, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της.

 

Το Marathon Bikes δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια, υιοθετεί αρχές διασφάλισης ποιότητας, προκειμένου να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε όσο το δυνατό υψηλότερο επίπεδο, στοχεύοντας τόσο στην ικανοποίηση, όσο και στην ασφάλεια των πελατών της.

 

Στα  300 m2  του καταστήματος, παρουσιάζονται όλοι οι τύποι ποδηλάτων των κορυφαίων ποδηλατικών εταιριών και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, που χρειάζεται ο σύγχρονος ποδηλάτης. Το Τμήμα Service, διαθέτει όλο τον ειδικό εξοπλισμό και τα εργαλεία που προβλέπονται, για αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ποδηλάτων, όλων των εταιριών.  

 

Το Marathon Bikes επιχειρεί χωρίς συμβιβασμούς εναρμονιζόμενη πλήρως με Εθνικές και Κοινοτικές Οδηγίες (Οδηγία 2001/95/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 3ης Δεκεμβρίου 2001, για τη γενική ασφάλεια των προϊόντων), προμηθεύεται και προσφέρει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

 

Επιχείρηση του 21ο αιώνα και δραστηριοποιούμενη σε μια σκληρά ανταγωνιστική αγορά, η Marathon Bikes θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος για την αύξηση του κύρους και της αναγνωρισιμότητας της, είναι η βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών της. Αυτό σημαίνει ότι η προσέγγιση της ποιότητας, δεν είναι ευκαιριακή, αλλά  συνεχής και μόνιμη.